Produkter | Products | Produkter | Produkter | Producten
Tuotteet
5200r
Bano-PESUALTAAT
 
5700-02.med.armlen
Bano-SUIHKUISTUIMET
Bano-suihkuistuimessa on monia etuja. Se on ergonominen ja siinä on miellyttävä istua. Pinnoitteena käytetty polyuretaani-integraalimuoviseos tekee suihkuistuimesta pehmeän ja lämpimän tuntuisen. Keskellä olevan vedenpoistoaukon ansiosta istuin on helppo pitää puhtaana. Suihkuistuin on saatavana korkeussäädettävillä tai kiinteillä kannakkeilla. Erikseen toimitettavat käsinojat sopivat vain korkeussäädettävään suihkuistuimeen. 
bano8-646
Bano-WC-TUKIKAITEET
Tukikaiteen ergonominen muotoilu antaa hyvän tuen heikoillakin sormivoimilla.  
8466
Bano-KYLPYHUONEKAAPIT
Kylpyhuonekaapissa on useita tarkkaan harkittuja toimintoja. Kaapin rakenne on tukeva ja kaappi on yhteensopiva Banon pesualtaan kanssa. Kaapin ja tukikahvan kuormankestävyys on 400 kg. Tukikahvan vakioväri on harmaa, mutta saatavana on myös valkoinen ja metallimusta. 
stottehandtak-samlet
Bano-TUKIKAHVAT
Tukikahvan täysin saumaton ja uraton tartuntapinta sekä antibakteerinen puro coat -pinnoite tekevät näistä tukikahvoista helposti puhdistettavia ja hygieenisiä. Testattu kuormitus 500 kg. 
5581-r
Bano-SUIHKUTANGOT
Bano-suihkutanko toimii suihkutankona ja tukikaiteena ja se on suunniteltu käytettäväksi Bano-suihkuhyllyn kanssa. Banon kehittämä ergonominen 5581-SHH –suihkunpidike mahdollistaa suihkun säätämisen heikoillakin sormivoimilla. Täysin saumaton ja uraton tartuntapinta sekä antibakteerinen puro coat -pinnoite tekevät siitä helposti puhdistettavan ja hygieenisen. Testattu kuormitus 500 kg. 
5801
Bano-ALLASHANA
 
8683
Bano-WC-ISTUIN
Bano- WC-istuin on ergonomisesti suunniteltu, jotta käyttäjä voi istua siinä turvallisesti ja mukavasti. 
5970-02 11
Bano-VESISÄILIÖ
 
22220
Bano-PEILIT
Bano Optimirror Plus -peili on valmistettu laadukkaasta floatlasista, jonka toisella puolella on hopeapinnoitus. Siten valoheijastus on erittäin suuri (jopa 92 %). 
8623
Bano-VALAISIN
Kylpyhuonevalaisin luo miellyttävän hillityn valaistuksen, joka täydentää tavallisen kattovalaisimen tehoa. Valaisimen kupu on valmistettu opaaliakryylistä, joka parantaa valon hajontaa eikä häikäise käyttäjää. Kylpyhuonevalaisin luo miellyttävän hillityn valaistuksen, joka täydentää tavallisen kattovalaisimen tehoa. 
dusjhylle hvit
Täydentävät Bano-varusteet
Bano-suihkuhyllyä voidaan siirrellä vapaasti suihkutangolla tai tukikahvalla siten, että se on aina ulottuvilla. Asennus tapahtuu ilman työkaluja, eikä aiheuta reikiä vesieristeeseen.