Palkinnot

Hyvä suunnittelu on yksi Banon päätavoitteista. Estetiikan ja turvallisuuden lisäksi suunnittelussa huomioidaan tuotteen toiminnalliset, tekniset ja taloudelliset näkökulmat. Tämä on johtanut laadukkaisiin ja innovatiivisiin ratkaisuihin, joihin olemme hyvin tyytyväisiä.

Bano on ylpeä seuraavista palkinnoista ja ehdokkuuksista.
Award-logo-1
Award for Design Excellence 

Norjalainen muotoiluneuvosto myöntää vuosittain yritysten ja suunnittelijoiden kehittämille parhaille innovatiivisille ratkaisuille  Award for Design Excellence -muotoilupalkinnon.

Award for Design Excellence on Norjan johtava muotoilupalkinto ja se myönnetään sekä valmistajille että suunnittelijoille, jotka ovat osallistuneet tuotteiden kehittämiseen. Palkinto myönnetään tunnustuksena muotoilun menestyksekkäästä käytöstä strategisena työkaluna tuotekehityksessä ja markkinointiviestinnässä. Yksi Award for Design Excellence -palkinnon tärkeistä tavoitteista on innostaa norjalaisia yrityksiä käyttämään muotoilua innovatiivisten ja kilpailukykyisten tuotteiden ja palveluiden luomisessa kuluttajien eduksi.
 
Award-logo-2
Design Award of the Federal Republic of Germany

Bano oli ehdolla saksalaisen muotoilupalkinnon saajaksi. Design Award of the Federal Republic of Germany -palkinto on maan korkein huomionosoitus muotoilun alalla. Se tunnetaan nimellä ”Prize of Prizes” (palkintojen palkinto).
 
3%20%C3%A5rs%20garanti
Takuu

Bano antaa kolmen vuoden tuotetakuun valmistusvirheiden varalle
2015
CE Merkintä